Image

Image

O NAMA

KRUG

O nama

Krug d.o.o. društvo za inženjering, trgovinu, posredništvo i konsalting je preduzeće u privatnim vlasništvu a svoj rad je započelo 2004. godine.

Osnovna djelatnost preduzeća je zastupanje i prodaja ventiliranih fasada i unutrašnjih obloga četiri najveća svjetska proizvođača.

Tako je naša firma ekskluzivni zastupnik kompanija: Trespa B.V-Holandija, Alucobond-Alcan Singen Njemačka, Creaton iz Njemačke.

Firma Krug d.o.o. je uspjela u svojoj misiji i uvela nove materijale na bosanskohercegovačko tržište što svakako predstavlja osvježenje u modernoj arhitekturi Bosne i Hercegovine i regiona.

Ventilirane fasade brendova koje zastupamo ugrađene su u veliki broj poslovnih i stambenih objekata.

Razvili smo jako dobar sistem promocije I predstavljanja ventiliranih fasada I unutrašnjih obloga sa kojima je već upoznata većina arhitekata, građevinara I investitora.

Krug d.o.o. je danas moderna firma koja arhitektima, građevinarima i investitorima nudi kompletnu uslugu od upoznavanja sa proizvodima, tehničke dokumentacije, uzoraka, karti boja, predlaganje rješenja, zatim pomoć pri odabiru partnera za izvođenje radova te garanciju i servisiranje kao i uslugu "ključ u ruke".

Posebna pažnja je posvećena kvalitetu proizvoda i ugradnji u cilju što boljeg uspjeha na domaćem ali i tržištu regiona.

Krug d.o.o. nastavlja svoju misiju: uvođenje novih visoko kvalitetnih materijala na naše tržište, prateći posljednja svjetska i evropska dostignuća u oblasti arhitekture i građevinarstva.